kezdőoldal    

Bemutatkozunk
REferenciák
Pályázat figyelö
letöltesek

::Irodáink

 

A Gordius Consulting Zrt. központi irodája.

1143 Budapest Besnyői u. 13.

Tel, fax: 061-252-35-76

E-mail: felszamolas@gordiuszrt.hu

Munkatársaink az alábbi időszakokban állnak rendelkezésre telefonon:

Kedd: 13 - 15 óra között

Szerda: 13 - 15 óra között

Csütörtök: 9 - 11 óra között, valamint 13 - 15 között

Egyéb időszakokban a fenti e-mail címen várjuk a megkereséseket.

Személyes ügyfélfogadásra csak előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.

 

 

A Gordius Consulting Zrt. az egész ország területén képes teljesíteni megbízásokat csődtanácsadási, vagyonfelügyeleti és felszámolási piacon az alábbi telephelyén, fióktelepein illetve képviseleteken:

 

Fióktelepek:

7623 Pécs, Megyeri út 66.

4024 Debrecen, Piac utca 56.

5600 Békéscsaba, Csaba köz 2/1.

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 13. 1. em. 15.

2120 Dunakeszi, Fő utca 124.

3530 Miskolc, Meggyesalja utca 5. 1. em. 3.

6720 Szeged, Korányi fasor 1. fszt. 2.

 

Fióktelephelyeinken személyes ügyintézésre a budapesti, központi iroda elérhetőségei egyikén (Telefon/Fax: 06-1-252-3576, e-mail: felszamolas@gordiuszrt.hu) történt előzetes időpont egyeztetés alapján van mód.


Munkatársaink:


Filip György

okl. gépész- és gazdaságmérnök

fizetésképtelenségi szakközgazdász

vezérigazgató


A Budapesti Műszaki Egyetem elvégzése óta (1978.) az építôiparban középvezetôként dolgozott, majd a gazdaságmérnöki oklevél (1984.) megszerzése után a gazdaságirányításban szerzett tapasztalatait hasznosította makrogazdasági szinten.

2 éves vállalati felsővezetői gyakorlat után felszámolási eljárásokban felszámoló biztosként tevékenykedett a ’90 es évek elejétől egy felszámoló szervezet irányítójaként.

2015. július 12-e óta látja el a Gordius Consulting Zrt. irányítását a részvénytársaság vezérigazgatójaként.

 

Több éves felszámolói gyakorlati tapasztalatának elméleti elmélyítése érdekében - elsők között - megszerezte a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem felszámoló és vagyonfelügyelői szakközgazdászi másoddiplomát. Jelenleg a Corvinus Egyetem Közgazdasági Kar és a FOE által felügyelt másoddiplomás képzés szakmai vezetője, valamint a Szent István Egyetem és a FOE által felügyelt képzésen oktató.A Szent István Egyetem Gazdálkodástudományi Karának Címzetes Egyetemi Docense.

 

A Felszámolók Országos Egyesületének elnökségi tagja.

 


 

dr. Szentimrey Mária

ügyvéd

1990-től jogtanácsosi és ügyvédi feladatokat lát el, több magyar és vegyesvállalat jogi képviselője, elsősorban gazdaságjoggal illetve kártérítési ügyekkel foglalkozik. Vegyesvállalatok képviselete során a nemzetközi cég- és gazdaságjog területén is beható ismereteket szerzett.

1990 előtt vállalati és pénzintézeti jogtanácsosként, majd Fővárosi Bírósági bíróként, mint cégbíró dolgozott.

Tanulmányok: A Szegedi József Attila Tudomány Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1979-ben, 1984-ben jogi szakvizsgát tett. A Budapest Ügyvédi Kamara tagja.

 


 

Bánki Károly

felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász

felszámoló biztos

 

 

A gazdasági élet különböző területein közgazdászként szerzett tapasztalatait hasznosítja felszámoló biztosként.

A Kereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán szerzett közgazdászi oklevelet 1997-ben.

A Corvinus Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézete és a FOE szervezésében sikeresen védte meg szakdolgozatát és 2007-től másoddiplomás szakközgazdász.

 

 Bánki Károlyné dr.

jogtanácsos

 

 

A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem nappali tagozatán szerezte meg jogi végzettségét, amelyet a Baranya-megyei Zöldért Szövetkezeti Közös Vállalat csoportvezető jogtanácsosaként fejlesztett tovább. A vállalat jogi ügyeinek teljes körü intézése során a gazdasági, társasági, munkaügyi, nem utolsó sorban büntetőügyi jogi szakmai ismereteket kellett naprakészen, széleskörűen alkalmaznia.

 

 

 


 

dr. Balázs Judit

közgazdász

felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász, felszámoló biztos

A szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett kutató vegyész diplomát 1984-ben, majd 1990-ben, kanditátusi vizsgáinak letételét követően védte meg doktori címét az analitikai kémia témakörben.

Ezt követően érdeklődése a vállalatírányítás, a pénzügyi-gazdasági terület felé fordult.

A PHARE program keretében egy nemzetközi szakértői munkacsoport részeseként vett részt cégátvilágításban, szervezeti átalakításban.

1995-től két multinacionális cégnél, az AIG magyarországi leányvállalatánál, illetve a GE tulajdonban lévő Budapest Banknál dolgozott pénzügyi-finanszírozási területen.

1997-ben a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán megszerezte szakközgazdász végzettségét.

2001-től a londoni székhelyű TQMI csoport tulajdonlásával megalakult TQMI Dél-Alföld Kft. résztulajdonosa és ügyvezetőjeként tevékenykedik, főképpen a vezetési tanácsadás, pénzügyi-gazdasági szakértői feladatok terén.

2012-ben szerezte meg a Budapesti Corvinus Egyetemen felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász szakirányú végzettségét.

 

 


 

Süli Kálmán

Közgazdász, adószakértő

 

Közgazdasági tanulmányait a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen fejezte be 1985-ben, majd országos pénzintézeteknél gyarapította ismereteit, majd az adóhivatalnál az ellenőrzési területen dolgozott. Ezt követően saját könyvelő céget alapított, melyel párhuzamosan gazdasági vezetői poziciókat látott el.

A mérlegképes könyvelői végzettsége mellé 2009-ben adószakértői képesítést is szerzett.

Tanulményait a Budapesti Corvinus Egyetem Felszámolási és Vagyonfelügyeleti szakán megszerzett szakközgazdász diplomával tetézte 2017-ben.

 

 


 

dr. Mészáros Éva

kamarai jogtanácsos

Jogász diplomáját és doktori címét 1983-ban szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán. 1986-ban szakvizsgázott jogásszá vált. A szakvizsga bizonyítvány megszerzését követően széleskörű tapasztalat megszerzésére volt lehetősége több kisebb-nagyobb vállalat és vállalkozás jogtanácsosaként, valamint egy ügyvédi iroda munkatársaként. 1998-tól az állami adóhatóságnál másodfokú jogi ügyintéző és perképviselő feladatkörben járt el.

A Gordius Consulting Zrt. mindennapi munkáját 2011 óta segíti jogtanácsosként.

2018. január 1-től kamarai jogtanácsos.

 


 

Zöld Péter

gazdaságinformatikus

felszámolási és vagyonfelügyeleti szakértő

 

Mind a gazdaságinformatikus, mind a felszámolási és vagyonfelügyeleti szakértő diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte meg.

Több, mint 20 év informatikai téren szerzett tapasztalat áll mögötte, Korábban informatikai tanácsadóként, jelenleg felszámolóként vesz részt fizetésképtelenségi eljárásokban, az utóbbi években felszámoló biztosként.

A Budapesti Corvinus Egyetem Felszámolási és Vagyonfelügyeleti másoddiplomás képzésen az Informatika tárgy oktatója.

2017 óta a FOE Szakmai és Jogi Bizottsága póttagja.

A Zrt. informatikai feladatokért felelős munkatársa.


 

Zöld László

mérnök közgaszdász

felszámolási és vagyonfelügyeleti szakértő

 

Több, mint 20 éve vesz részt fizetésképtelenségi és cég megszűntetési eljárásokban végelszámolóként és felszámóbiztosként. A Zrt. tevékenységét külső szakértőként támogatja .


Gordius Consulting Gazdasági-Pénzügyi Tanácsadó és Vagyonértékelő Részvénytársaság- 1994 ©